kahve_header.png

KAHVE

 

KAHVE KAVURMA

Kahve kavurmak hem bilim hem sanattır. 

Yalnızca en kaliteli Arabica kahve çekirdeklerini özenle tedarik ederek, büyük bir özenle kavuruyoruz. Bize ulaşan her çeşit kahve çekirdeği, kullanmadan önce, kusursuz lezzet dengesini bulmak adına titizlikte test edilmektedir.

kahve_foto.jpg
kahve_foto_2.jpg

NİTELİKLİ KAHVE

Camellia Coffee, Standart ve seri üretim çekirdekleri değil; yetiştiği iklim koşulları ve toprak özelliklerinin yanı sıra, toplama, kurutma ve yıkama şekilleri açısından da en nitelikli Arabica çekirdeklerini kullanıyor.

cicek_kahve.png

DEMLEME YÖNTEMLERİ

Doğru Çekirdek Doğru Demleme

 

Camellia Coffee, çok farklı bir tat ve karakteristiğe sahip kahve çekirdeklerini özenle kavurduktan sonra taze ve yeni nesil teknikler kullanarak demliyor.

 

Camellia Coffee’de misafirlere deneyimledikleri en iyi lezzeti yaşatmak için, doğru kahvenin doğru teknikle demlenmesi çok önemlidir.

 

Bölgeye, kültüre ve ülkeye göre çeşitli kahve demleme yöntemleri olsa da nitelikli kahvede en çok Chemex, V60, French Press, Syphon, Aeeropress, Moka Pot, Cold Drip ve Türk kahvesi makinesi veya cezvesidir. 

 

Bu demleme tekniklerinin hepsi Camellia Coffee’de uzman baristalar tarafından uygulanmaktadır.

demleme_foto_3.png