KAHVE

Gel, bi’ kahve içelim…

KAHVE KAVURMA

Kahve kavurmak hem bilim hem sanattır. 

 

Yalnızca en kaliteli Arabica kahve çekirdeklerini özenle tedarik ederek, büyük bir özenle kavuruyoruz.   

 

Bize ulaşan her çeşit kahve çekirdeği, kullanmadan önce, kusursuz lezzet dengesini bulmak adına titizlikte test edilmektedir.

 

Nitelikli kahve, standart ve seri üretimi yapılan çekirdeklerden farklı bir tada ve karakteristiğe sahiptir. Bu karakteristik çekirdeklerle yapılan kahveler yeni nesil demleme yöntemleri ile tattırılır.

Nitelikli Kahvenin yetiştiği iklim koşulları, toprak özelliklerinin yanı sıra, toplama, kurutma ve yıkama şekilleri de çok önemlidir. 

Camellia'da misafirlere deneyimlediği en iyi lezzeti yaşatmak için, kahvenin tedarikinden, kavrulmasına, öğütülmesinden demlenmesine  ve sunumuna kadar tüm süreçlerinde büyük özen gösterilir.

 

Amacımız nitelikli kahveye herkesin kolaylıkla ulaşabilmesi.

.

SINGLE ORIGIN KAHVELERİMİZ VE BLENDLERİMİZ

Camellia Espresso Blend

Peanut, Butterscotch, Sweet 

Region: Ethiopia / Brazil

Variety: Typica

Process: Washed, Sun Dried

Altitude: 1700-2200 m.

Camellia Filter Coffee Blend

Peanut, Butterscotch, Sweet

 

Region: Ethiopia / Brazil

Variety: Typica

Process: Washed, Sun Dried

Altitude: 1700-2200 m.

Rwanda Nyamasheke

Caramel, Brown Sugar, Fruity 

Region: Nyamasheke Mahembe

Variety: Red Bourbon

Process: Fully Washed

Altitude: 1900 m.

Ethiopia Yirgacheffe

Jasmine, Bergamot, Tea Like

Region: Yirgacheffe

Variety: Typica

Process: Washed, Sun Dried

Altitude: 1700-2200 m.

Ethiopia Limu

Soft Apricot, Citrus Acidity, Medium Body

Region: Oromia, Limuzinlerimiz

Variety: Ethiopian Hairlooms

Process: Washed

Altitude: 1400-2200 m.

Colombia Bolivar

Caramel, Brown Sugar, Fruity 

Region: Antiqua

Variety: Yellow Caturra

Process: Washed

Altitude: 1900-1990 m.

Peru San Ignacio

Soft Apricot, Citrus Acidity, Medium Body

Region: San Ignacio, Cajamarca

Variety: Mixed

Process: Washed, Sun Dried

Altitude: 1700-2200 m.

Decaf

Caramel, Brown Sugar, Fruity

Region: Antiqua

Variety: Yellow Caturra

Process: Washed

Altitude: 1900-1990 m.

Nitelikli Türk Kahvesi

Peanut, Butterscotch, Sweet 

Region: Ethiopia / Brazil

Variety: Typica

Process: Washed, Sun Dried

Altitude: 1700-2200 m.

KAHVE DEMLEME

YÖNTEMLERİ