
KAHVE
Gel, bi’ kahve içelim…

KAHVE KAVURMA
Kahve kavurmak hem bilim hem sanattır.
Yalnızca en kaliteli Arabica kahve çekirdeklerini özenle tedarik ederek, büyük bir özenle kavuruyoruz.
Bize ulaşan her çeşit kahve çekirdeği, kullanmadan önce, kusursuz lezzet dengesini bulmak adına titizlikte test edilmektedir.
Nitelikli kahve, standart ve seri üretimi yapılan çekirdeklerden farklı bir tada ve karakteristiğe sahiptir. Bu karakteristik çekirdeklerle yapılan kahveler yeni nesil demleme yöntemleri ile tattırılır.
Nitelikli Kahvenin yetiştiği iklim koşulları, toprak özelliklerinin yanı sıra, toplama, kurutma ve yıkama şekilleri de çok önemlidir.
Camellia Coffee'de misafirlere deneyimlediği en iyi lezzeti yaşatmak için, kahvenin tedarikinden, kavrulmasına, öğütülmesinden demlenmesine ve sunumuna kadar tüm süreçlerinde büyük özen gösterilir.
Amacımız nitelikli kahveye herkesin kolaylıkla ulaşabilmesi.
.
SINGLE ORIGIN KAHVELERİMİZ VE BLENDLERİMİZ
Camellia Espresso Blend
Peanut, Butterscotch, Sweet
Region: Ethiopia / Brazil
Variety: Typica
Process: Washed, Sun Dried
Altitude: 1700-2200 m.
Camellia Filter Coffee Blend
Peanut, Butterscotch, Sweet
Region: Ethiopia / Brazil
Variety: Typica
Process: Washed, Sun Dried
Altitude: 1700-2200 m.
Rwanda Nyamasheke
Caramel, Brown Sugar, Fruity
Region: Nyamasheke Mahembe
Variety: Red Bourbon
Process: Fully Washed
Altitude: 1900 m.



Ethiopia Yirgacheffe
Jasmine, Bergamot, Tea Like
Region: Yirgacheffe
Variety: Typica
Process: Washed, Sun Dried
Altitude: 1700-2200 m.


Ethiopia Limu
Soft Apricot, Citrus Acidity, Medium Body
Region: Oromia, Limuzinlerimiz
Variety: Ethiopian Hairlooms
Process: Washed
Altitude: 1400-2200 m.
Colombia Bolivar
Caramel, Brown Sugar, Fruity
Region: Antiqua
Variety: Yellow Caturra
Process: Washed
Altitude: 1900-1990 m.

Peru San Ignacio
Soft Apricot, Citrus Acidity, Medium Body
Region: San Ignacio, Cajamarca
Variety: Mixed
Process: Washed, Sun Dried
Altitude: 1700-2200 m.

Decaf
Caramel, Brown Sugar, Fruity
Region: Antiqua
Variety: Yellow Caturra
Process: Washed
Altitude: 1900-1990 m.

Nitelikli Türk Kahvesi
Peanut, Butterscotch, Sweet
Region: Ethiopia / Brazil
Variety: Typica
Process: Washed, Sun Dried
Altitude: 1700-2200 m.
